top of page

OM MIG

Jeg er født i 1979 i Viborg, hvor jeg stadig er bosiddende. Jeg er mor til en dreng, som vi adopterede fra Sydkorea i 2009.

Forud for ham var vi igennem et længerevarende fertilitetsforløb, hvor vi undervejs i forløbet valgte behandlingen fra og søgte adoptionsvejen.

Det har altid været nærliggende for mig at skulle arbejde med mennesker.  Jeg har en generel interesse og nysgerrighed på mennesker, menneskers ageren, måder at være i verden på og forskelligheder.

Det er derudover en kæmpe gave at se, hvor meget mennesker kan vokse og udvikle sig af at blive mødt, hørt og set for dem de er.

Jeg blev uddannet pædagog i 2004, har siden 2005 arbejdet med mennesker. Jeg har mere end 15 års erfaring indenfor rusmiddelbehandlingen og i at arbejde med socialt udsatte og mennesker med psykiatriske lidelser.

Jeg en stor og bred viden om menneskelige reaktioner og relationer. 

Jeg har stor erfaring med individuel, par - og gruppeterapi og behandling.

Det er vigtigt for mig at skabe et fortroligt og trygt rum, hvor du kan være med det, der fylder, og hvor det handler om dig uden holdninger og fordomme.

Jeg vil som terapeut være din rejsefælle igennem det kendte og ukendte land, der dukker op i terapien.

Min faglige tilgang, metoder og teoretiske grundlag er funderet i den oplevelsesorienterede og eksistentielle psykoterapi samt kognitiv adfærdsterapi. For dig betyder det, at jeg trækker på et bredt fagligt og teoretisk fundament og dermed møder dig i, det du har brug for.

Nedenstående video giver et lille indblik i hvem jeg er og hvad jeg bl.a. kan hjælpe dig med.

https://youtu.be/_pyUrtDLQFA 

 Tanja Wurcel
Psykoterapeut MPF
EFT Parterapeut
Supervisor

Tanja Wurcel.jpg
bottom of page